Veľmi nás teší, že v spolupráci s majiteľom renomovanej pražiarne Coffeein Petrom Szabóm Vám môžeme priniesť komplexný workshop o káve, ktorý rozšíri Vaše znalosti a poteší chuťové poháriky. S odborným výkladom môžete, okrem iného, naživo zakúsiť praženie kávy na prenosnej pražičke.

Pozostáva z dvoch častí :
1. časť
  • História kávy a pestovateľské krajiny.
  • Kávovník. Odrody a pestovanie.
  • Metódy spracovania a faktory, ktoré vplývajú na výslednú chuť kávy v šálke.
  • Degustácia rôznych káv alternatívnymi metódami prípravy.
2. časť
  • Praženie kávy priamo v kaviarni.
  • Správne mletie kávy.
  • Alternatívne metódy prípravy kávy a degustácia.
Workshop je určený najmä pre firmy, turistické a spoločenské akcie. Z dôvodu náročnosti na prípravu je nevyhnutné dohodnúť si termín minimálne 14 dní dopredu.
Prípadný záujem nám hláste na info@cafesladkovic.com. Tešíme sa na Vás!

0 Comments

Write a Comment